Test

Godmorgon! Igår när jag satt och pratade m...

2011-05-31 | Klockan 12:13:00

2011-05-30_15_31 (MMS)

Godmorgon! Igår när jag satt och pratade med fille och pappa blev det helt plötsligt tyst. Kollar upp från datorn och ser detta. Hahaha. Nu ska jag kliva upp och hoppa in i duschen, ska klippa Ida klockan 4 sen ska jag på möte i ström klockan 6. Ska ut och gå ikväll också, nu var det lite för länge sen jag motionerade ;) Hörs sen!

Gick att lägga in en bild också ja! Ligger...

2011-05-31 | Klockan 00:52:34

2011-05-30_11_35 (MMS)

Gick att lägga in en bild också ja! Ligger i sängen nu med datorn i knät och mobilen i handen, haha. Är helt galen i mobilen. Finns så mycket funktioner så jag har inte ens Upptäckt hälften än. Idag var jag i hudik med pappa. Fick med mig hem en kjol och en tröja. Men nu är det fasen dags att sluta handla kläder! Har packat upp alla kläder som jag hade i Gävle också och inte ens hälften får plats i garderoben.. Är gladare idag iaf men fan vad jobbigt det är att inte ha sitt eget hem, så att säga. Är inte van vid så mycket folk omkring mig hela dagarna. Ska föröka leta eget så fort jag kan :) Men nu ska jag sova, godnatt!

Testar det här med mobilblogg och det är r...

2011-05-31 | Klockan 00:45:13

Testar det här med mobilblogg och det är rätt skönt, som att skriva ett sms bara! Ska se om det går att lägga in en bild också!

Hemma i stocka igen..

2011-05-29 | Klockan 22:04:56
Idag jobbade jag min sista dag på jobbet, det var fakiskt ganska jobbigt och sorgligt. Sa hej då till alla när jag slutat för dagen, sen när jag är påväg till bilen (mamma, pappa och fille kom och hämtade mig och alla grejer) så ramlar jag mitt på torget och voltar typ, rullar några meter och hela väskinnehållet åker ut överallt, inklusive saxarna... Då kände jag att det var nära till tårarna, urs vad jobbigt det var. Sen var vi och hämtade alla mina grejer och möbler från lägenheten, och så for vi. Nä det var skitjobbigt. Hela mitt liv de senaste 6 månaderna bara packade vi ihop och kastade bort kändes det som. Allt inom loppet av några timmar. Jag som trodde att jag skulle vara jätteglad. Men det är jag inte. Jag hoppas det känns bättre när jag har varit hemma i några dagar.

Varför jag inte har skrivit här på några dagar är för att jag har varit hos min älskade syster i sandviken de senaste dagarna. Ville njuta av tiden där så jag orkade inte sitta vid datorn bara..

Vad deppigt det blev härå, till något roligare då! Idag köpte jag mig äntligen en mobil: Samsung Galaxy 5 i5500. 999:- på ica maxi, inte illa pinkat! Den ligger på laddning nu, väntar på att den ska bli klar sen ska jag installera internet, lägga in lite musik på den osv. :)

Jag saknar Anneli och Sandra så mycket att jag vill gråta... Skulle göra vad som helst för att ha dom här hos mig just nu. Hoppas att jag kan skrapa ihop några kronor så att jag kan åka till dom och hälsa på i sommar! Snacka skit, skratta och kolla efter JC kopior. :D

Nu ska jag kolla om mobilen är färdigladdad, ta det lugnt och försöka bli glad igen. Imorn återkommer jag och hoppas att jag är på lite bättre humör.

Hejhej

Gävle

2011-05-25 | Klockan 11:49:40
Blä, hade nyss skrivit ett inlägg, men så stänger datorjävlen ner sig som det gör JÄMT nuförtiden..
Är ledig idag, så jag tänkte ta en promenad runt bolognerskogen. Sedan ska jag in på jobbet och hämta mitt uppsägningsbrev jag skrev igår och kopiera det så jag kan ta med mig en kopia hem.
Sen ikväll ska jag till brorsan i Årsunda och klippa börje, Alva, Linus och brorsan. Klipp-tanten.

Sedan jobbar jag 4 dagar till bara! Blev ändrar i schemat igen så nu jobbar jag tor-sön så söndag blir min sista dag. SÅÅ SKÖNT! Ska bli så otroligt skönt att flytta hem igen. Kommer ha en grym sommar, och sen ska jag starta eget, hemma. Kan inte bli så mycket bättre :)


Älskade kroken i äppelträdet förra sommarn.

Snart så!

2011-05-23 | Klockan 15:35:15
Tror ni det blev nån Zumba igår för mig eller? Öh, nej. Somnade vid 5 och sov till 11 på kvällen. Så jag sov inte så bra inatt.. Just nu sitter jag och känner mig lite småäcklig. Har nyss varit ute och rört på fläsket, så jag är lite lagomt svettig nu.

Ska hoppa in i dushen snart, sen ska jag tvätta kläder så jag har något att ha på mig när jag jobbar imorn. Har ALLA mina kläder i gävle.. Borde ha spart lite att ha hemma för såna här sitiationer, men det är lätt att vara efterklok. Mitt schema denna vecka:

TIS: Jobb
ONS: Ledig
TORS: Ledig
FRE: Jobb
LÖR: Jobb
SÖN: Jobb
MÅN: SISTA JOBBDAGEN!

Längtar :)


Jag just nu, mysigt vavava?
Dush nu

Hurra för helg!

2011-05-22 | Klockan 13:50:04
Igår for jag in till stan med pappa, mamma och fille. Handlade lite på Lindex, en klänning och ett armband som fick hänga med på kvällen dårå. Sen kom Elin, Elin och Carro och hämtade mig i stan och så åkte vi och handlade ballonger, bestick, ingridienser till tårta och massa annat roligt också åkte vi till Ida och började göra iordning för hennes överraskningsfest! Det blev jättefint och väldigt lyckat!

Mot midnatt där då så vill elins pappa till söderhamn så jag, elin och jimmy for till stocka och bytte bil till oldsen och for till söderhamn! Där var det dock dött och ganska tråkigt, så jag sov typ hela tiden. Kom till hudik vid halv 4, bra där. Idag är jag trött som en idiot och ska lägga mig på gräsmattan med en bok och cocacola.

Väldigt rolig kväll allt som allt! Har saknat min Elin väääldigt mycket märkte jag. :)


Ikväll är det Zumba, eller hur stavas det?! Dom säger ju att man inte ska träna när man är bakis men konstigt nog är jag inte så dålig idag... Puh.

Ps. Skrev fel förr, mena ju babi (ali) och pippi! Ds.
Men ni får ni ju faktiskt skriva mer skitungar för har fortfarande ingen aning om hur det går med lägenhet osv!


ÅH JUST JA! Imorse fick jag ett samtal angående salongen och hon vill sälja den ändå. Nu var hon säker iaf. Haha. SÅÅ GLAD!

Oväntat

2011-05-20 | Klockan 18:04:56
Hon ringde idag och sa att hon inte vill sälja längre. Nähe?
Där gick den planen i kras. Antingen får jag försöka leta reda på ny lokal, eller så får jag börja söka jobb igen. Åååååååååååhhhhhhhhh.

Idag kom jag hem till Stocka igen. Skönt att vara hemma! När jag kom hem beställde jag en kebabrulle från harmånger, när jag käkat upp den däckade jag i fåtöljen med boken i ansiktet. Vaknade för en timme se drygt. Så kan det gå! Har inte sovit så bra de sista dagarna, så jag sov igen lite där då ;)

Nu ska jag käka lite middag sen blir det fåtöljläge igen!

Babi och Ali, SKRIV! Är så nyfiken på vad ni håller på med :)

6 dagar kvar.

2011-05-18 | Klockan 21:16:27
6 jobbdagar kvar. Räknar ner nu ;)
Idag jobbade jag 12-19. HATAR att jobba till 19! Hela dagen blir förstörd...
Imorn efter jobbet åker jag till Marie och klipper Birigitta. På fredag åker jag hem och är ledig ända till måndag! Wihooo! Det vankas roliga saker i helgen, och det ser vi fram emot.

Nu ska jag se på Anna Travis på 4an.

Frisördrömmar

2011-05-17 | Klockan 23:30:02

Jag har fått ett pris, som är väldigt rimligt och väldigt positivt. Nu är det bara att vänta igen. Förmodligen öppnar jag eget den 1 augusti. LYCKLIG!

Todeloo!

2011-05-17 | Klockan 17:52:41

Ska börja blogga lite nu igen så att mina kära vänner som är i Rhodos vet vad som händer här hemma. Önskar att de hade varit hemma den här sommaren, min första lediga sommar på måånga år. Men men, jag får nöja mig med ledigheten!

Nu har jag bara 7 arbetsdagar kvar, blandade känslor. Men de flesta är bra. Skönt att komma hem, starta eget osv. Men jag kommer att sakna Cecilia, Sara, Linda och Hanna.

Idag ska jag träffa hon som äger salongen i Ström, så får jag reda på hur mycket hon vill ha för den. Och går allt som det ska så startar jag upp i Augusti. ÅH så kul det hade varit! En egen frisörsalong! :D

Nu ska jag äta lite, är hemma i stocka och hälsar på :) Ska ta vara på tiden hemma nu, men jag skriver mer imorn. Och Ali & Pippi, SKRIV VARJE DAG! Jag vill veta allt! PUSS på er, saknar er!

RSS 2.0