Test

Perfekt!

2010-05-28 | Klockan 20:19:18
Balklänningen sitter perfekt! TACK marianne! Hon satt i tre timmar, GRATIS. Hon är så himla duktig och jag är så himla glad. Nu längtar jag till imorn :)
Återkommer såklart med bilden från balen!

Grym musik!

2010-05-28 | Klockan 14:37:42

Emiliana Torrini - Jungle Drum


Chiddy bang - Opposite of adults


Florence + The Machine - You've Got the Love


Beyonce - Why Don't You Love Me


Alors on dance - Stromae


Waka Waka - Shakira + Freshlyground

Går om och om igen på min spotifylista just nu.

Snart så..

2010-05-28 | Klockan 14:27:04
Tar vi studenten. Snart är det slut på skolan. Snart är det bal (lördag). Snart börjar jag jobba. Snart åker vi till Cypern! Så mycket att längta till!!

Köpte klart grejer till balen igår :) En axelbandlös bh, en balväska, en kofta till studenten, örhängen till balen och lite annat smått. Nöjd :) Nu är klänningen hos skräddaren, sista minuten verkligen.. Hoppas det blir bra, annars lånar jag sandras klänning. Så det ordnar sig, det gör det alltid :)


Balväska!

Nu sitter jag och väntar på att Marianne ska ringa och säga att klänningen är klar så att jag kan testa den.. Och ikväll åker jag till hudik och blir spraytannad. Hoppas det blir bra också, kul om man blev orangeprickig eller nåt liknande ;)


Min sista skoluppgift!

2010-05-26 | Klockan 12:35:05
Ska jag redovisa om en timma ungefär :) Känns grymt. Och hade min sista samhäll/religion uppgift igår. Gissa om jag är glad? DET ÄR SNART STUDENTEN! Wiiihoooooo!

Måste bara säga att Mimi Höglin har världens bästa musiksmak.
Jungle drum - Emiliana Torrini
Alors on dance - stromae
Youve got the love - Florence + The machine
Med MERA!

Åhmingud.

2010-05-22 | Klockan 19:47:24

Ja, det blev ju lite dricka igår. Eller ganska mycket på slutet där. Så klockan 10 över 7 lämnade jag efterfesten, är hemma kvart över 7. Halv åtta åker jag, mamma och fille till harmånger för att sätta oss på en buss till furuvik. Jag var fortfarande full, hade inte sovit ett dugg, luktade sprit, hade inte borstat tänderna och hade gammalt smink på mig. Trevligt. Sov på bussen dit, men hade världens skallebank och mådde illa hela dan... Nu är jag äntligen hemma, ska mysa ner mig i soffan med godis och en bra film..

Ska börja sy på min studentklänning idag också tänkte jag. Har hittat lite tygbitar här & där, och den kommer nog bli superfin :)

Förresten, VI VANN EN STOR KEXCHOKLAD! Eller det är ju massa små i den, men fatta COOLT ;)

Hälllooww

2010-05-18 | Klockan 09:37:08

Jag kan ju börja med att säga att lördagen blev jävligt kort. Blev hemskjutsad vid 1 för att jag spydde och var för full ;) Så kan det gå.. Men jag var fasen full kl4 redan, hm..
Igår färgde mimi håret på mig! Nu är jag riktigt mörk, trivs som fasen :)

Nu sitter jag på skolan och gör ingenting.. Hanna ska gå och köpa en macka åt mig på fiket, jag orkar inte gå själv ;) Hahah. Är hungrig som ett djur, hann inte äta frulle imorse.

Hejsvej!

Party ikväll då? ooohja

2010-05-15 | Klockan 15:49:01
Sitter hemma hos sandra nu :) Hon gör iordning sig och jag väntar, haha.. ska nog börja med maten snart och börja dricka lite smått ;) Ska ta en massa bilder ikväll, så jag skriver mer senare!


Mahhaha min näsa?

Jag just nu iallefullafall.

Godnatt

2010-05-15 | Klockan 01:28:24
Känns som att alla mina rubriker heter godnatt.. Ja, det blev inte mycket gjort idag inte. Har ätit, haft främmande av lisa och eyvin (moster med kar) och sovit i soffan några timmar. Yes, så det kommer nog inte bli så mycket sömn för mig inatt. Men men, ska lägga mig nu ändå. Och mysa med kroken.

Imorn blir det crousing för hela slanten :) Ska åka med sandra, thomas och kanske henrik i thomas pappas (monne) bil. Och dricka ska jag göra också! Var ett tag sen nu, så det ska bli kul. Har tvingat sandra att dricka också, hehe ;)

Godnatt!


Min älskade lilla sötnos.

Hahaha

2010-05-14 | Klockan 11:30:24

Har nyss kollat på bellatyrashow avsnitt 10 när alexandra nilsson aka kissie är med. Vilken blåst jävla sopa alltså, fan vad hon skämde ut sig. Hahahaha.
Det är pissväder idag här hemma, skulle igentligen ha gått runt sjöarna med emma imorse med det är ju så jävla dåligt väder.. Nu ska jag dusha och klä på mig, sen ska jag göra ingenting.

Bläää

2010-05-13 | Klockan 18:22:51
Sitter och kollar på skor på Tradera, och hittar den här bilden...

FYFAN så vidrigt. Hade jag haft såna där snusk tånaglar hade jag väl inte lagt ut den här på TRADERA!!! Urs nu har jag fått fobi för tånaglar också. TACK KÄRINGSNUSK.

Lipstick

2010-05-13 | Klockan 17:39:23
Jag och fille (mest fille) hittade ett skitsnyggt läppstift i mammas sminknessesär! Det är helt perfekt, inte för ljust rött, inte för mörkt rött, inte för blårött och inte för klarrött. Det här blir det definitivt på balen!



Nå så jävulskt stiligt. Läppstiftet alltså. Och speciellt när man fått sig lite färg (soldush innan balen!) och färgat håret lite mörkare :)

Seg idag..

2010-05-13 | Klockan 15:55:47

Var seg idag med att dusha.. Men nu har jag gjort det och ska klä på mig och sminka mig litegrann. Ikväll ska jag umgås med sandra och thomas :) Två av mina bästaste bästa. Men innan det blir det tacos här hemma! Och så ska jag klippa elins jimmy om ett tag. Skriver mera seeeeeen. Hejs.

Stockholm!

2010-05-13 | Klockan 12:49:26
Tjooobre. Igår var jag i stockholm med min underbara klass! Entreprenörerna var också med. Vi var och kollade på en rättegång på Svea hovrätt. Rätt intressant att se hur en rättegång går till, men vi fick inte så roligt mål att kolla på... Sen gick vi på stan och shoppade lite :) Jag köpte ett par skitsnygga skor på Dinsko för 199:- ist för 449:- Nöjd som fan! Sen satte vi oss på en uteservering, lindade in oss i filtar och käkade pasta. Myyyys som satan. Och vid 7 åkte vi hem.

Idag ska jag nog till Sandra i hudik. Åker jag ingenstans kommer jag säkerligen bara sitta hemma idag och ha tråkigt. Hehe.

Här är mina fiiiiiina skor.



Skolka

2010-05-11 | Klockan 12:15:17
Ja, idag skolkar jag. Var aptrött imorse, plus att jag sov över. Men imorn ska jag till skolan för imorn ska vi åka till Stockholm med klassen! Ska vara där hela dan, på förmiddan ska vi kolla på nån rättegång och lite sånt, sen ska vi shoppa :) Ska bli roligt att hitta på nåt med klassen för en gångs skull! Har ju inte blivit överdrivet många klassfester...

Nu ska jag laga ett par jeans så att jag kan börja använda dem, sen ska jag sy till löshåret till balen. Är i massa små bitar nu, så jag ska bara sy dem i större bitar ;)
 Hörsss

Plugg

2010-05-10 | Klockan 21:35:03
Det känns jävligt onödigt att gå i skolan nu när gesällen är avklarad.. :P Känns liksom inte nödvändligt. Men det är det ju förstås.. Skulle ha pluggat idag, men det orkar jag inte. Får göra det imorn istället på frisörteorin. Den tänker jag definitivt skita i. Urs, besvikelsen kom sådär i efterhand :( Men men. Nu ska jag gå och lägga mig, har suttit framför datorn hela dagen. Det var längesen sist, och jag märker hur jävla trött man blir av att sitta här. Jaja godnatt.
RSS 2.0