Test

Taste of India

2011-09-22 | Klockan 10:37:49
Jaha så var man 20 då! Känns rätt gött ändå.
Igår var jag i hudik och åt middag med Curt, försenad födelsedagsmiddag kan man säga, haha. Det blev sushi på nya restaurangen nere vid möljen, Taste of India. Och jävlars vad gott det var! Har ätit sushi en gång innan men det här slog ju alla rekort. Mums. Vi bestämde oss för att gå dit en helg och beställa in värsta grillrätten och ta en öl, kanske asiatisk, fanns mycket att välja på. :) Kul att det kommer nya restauranger till lilla Hudiksvall!



Idag vaknade jag med vääärldens huvudvärk, som är lite bättre, men imorse kände som att huve skulle sprängas. Stannar hemma idag iallafall, vet att när jag får såna här migränattacker brukar de hålla i sig hela dagen..

Imorn ska jag till min kära älskade vän Elin och hälsa på i hennes och jimmys nya lägenhet! Skäms på mig som inte varit där än, har varit så mycket på senaste tiden. Men imorn så! Och så kanske det blir lite vin, får kanske ta system-oskulden imöra då ;)

Nu ska jag försöka vila en stund, go-nånting.

Dan före DAN med stort D!

2011-09-18 | Klockan 23:31:57

Imorgon är det min födelsedag, och inte vilken som helst, utan systemdagen! Haha. Just nu känns det inte så speciellt, men det läre kännas skitkonstigt att gå på systemet när det nu blir.. ;)

Igår firade jag, sandra och anneli min födelsedag! Vi var på 49an och käkade och jag åt världens godaste plankstek med fläskfilé och drack en god drink. Sen åkte vi till Sandra där vi förfestade lite med micke, ingalill, annsofie och tobbe. Och så blev det gossip. Satt och pratade och hade det trevligt. Sen skulle resten av gänget till hogges så sandra skjutsade hem mig och anneli till anneli.
Där låg vi och pratade tills vi somnade. Är så mysigt att ha anneli i sverige igen! :)

Idag har jag pysslat med sandras födelsedagspresent. Hoppas hon blir glad, det blir ett fint minne iallafall! Och mamma och fille har smusslat och pratat i gåtor hela dan, bara för att göra mig tokig ;) Men imorn får jag öppna presenter ;) hahah. Nu måste jag sova så att jag har energi till imorn. Ska ju jobba först.. Men jag hoppas det blir lugnt så att jag kan åka hem tidigare.
Godnatt!

Hårförlängning med tape

2011-09-14 | Klockan 16:31:56


Åsa före färg & förlängning




Efter slingning och klippning


Efter hårförlängning!


Mirjan innan!


Mirjan efter! Blev så stressigt på slutet så vi hann inte ta några riktigt bra bilder. Men är väldigt nöjd! Och de blev såå fina :)

Tove Styrke

2011-09-13 | Klockan 13:03:42

Jag lyssnade på radio häromdagen, och fick höra Tove Styrkes nya låt "Call my name". Skitbra! Så här får ni klippet.



Är hemma på lunch nu så jag passar på att skriva lite här :) Blir inte så mycket tid annars. Bitte och Björn var här nyss och klippte/färgade håret. Dom blev jättefina. Har en till klippning kl 2, sen är det lugnt. Så tar nog med datorn och kollar lite Beverly Hills på dötiden ;)

Det finns roliga måndagar!

2011-09-12 | Klockan 20:58:41
Har satt in förlängning och färgat håret på Åsa och Mirjan idag! Heeela långa dan tog det. Åsa fick låångt blondt hårsvall, och Mirjan fick axellångt hår i en varm mellanbrun färg. Hon är korthårig annars så det blev en enorm skillnad! Båda blev pangsnygga och jag är väldigt nöjd med mitt jobb :) Åsa tog massa före-efter bilder med hennes kamera så när hon skickat dem lägger jag ut dem här!

Hihi kollade vad jag hittade sandra! Fan vad söta vi var!

Bara en vanlig dag

2011-09-11 | Klockan 01:07:11

Imorse åkte jag, mamma, pappa och fille in till stan för att umgås med åsa, vince, curt, eva, linn, daniel, linus och alva. Fikade hos curt, sen gick vi ner på marknan och åkte massa karuseller och åt brända mandlar och kikade i lite tält. Kände mig som en liten flicka igen! Sen vid 8 tiden for vi hem till curt och åt tacobuffé, mums. Nu är jag hemma, har kollat lite på tv och ätit godis.
Jaa fyfan, om det hade varit så lätt att leva. Nu när jag skriver om min dag låter det ju helt normalt. Men sanningen är den att det hände så mycket mer den här dagen som jag inte kan skriva om här, inte prata med folk om. Som gjorde den här dagen till en skitdag. Har haft en stor klump i magen som bara inte försvinner. Och den kommer stanna där tills jag gör något åt min situation och till exempel flyttar långt som fan härifrån. Men det kan jag ju inte heller göra för jag har alla mina vänner här och mitt jobb. Känns som att jag flyr. Men det kanske är värt det? För min egen skull. Något måste hända snart iallafall för det här går inte längre. Den där klumpen äter upp mig inifrån.

Nej nu ska jag sluta skriva, haha. Måste bara skriva av mig ibland. Nu känns det bättre.
Nu måste jag sova om jag ska orka upp imorn. Åker ganska tidigt imorn (runt 12) till hudik igen. Ska på marknan med mamma, fille, mona och verner. Och handla lite skit ;)
Godnatt!

Hihihi

2011-09-08 | Klockan 21:16:16

Just ja, håller på med ett hemligt projent också, som jag hoppas att den person som får det kommer att uppskatta och tycka att det är lika roligt som jag ;) Skrattar så jag gråter, haha. Aja, ni får nog reda på det förr eller senare :)

Matte

2011-09-08 | Klockan 21:14:43
Inga kunder idag, fett tråkigt. Dåligt humör hela dan. Nu har jag "hjälpt" fille med matten, hon har nyss börjat 7an, och hon sa rätt svar hela tiden men jag sa att hon räknade fel. Men det var jag som hade fel! Haha! Jag som trodde jag var skitbra på matte, men man glömmer en hel del verkar det som ;)

Nu ska jag kolla på ett avsnitt av Beverly Hills, hörs hej.

LUGG!

2011-09-06 | Klockan 19:41:01
Är så sjuukt sugen på att klippa lugg, igen! Men denna gången en lite mer soft, rufsig och inte så rak och stylad lugg. Ska färga håret lite mörkare, och köpa nytt löshår, och klippa en snygg lugg. Här är min inspiration!







(till vänster)

Hett eller vad?! Blir nog ett litet klipp imöra efter jobbet, och lite färg.
Blir brare!

Beverly Hills

2011-09-06 | Klockan 17:04:04

Har ju börjat kolla på Beverly Hills 90210, snacka om bra serie! Såå gammal (90-tal) men såå bra! Påminner om alla nya ungoms/dramaserier. Men bättre!

Oväntat

2011-09-05 | Klockan 21:52:00
Kom till jobbet idag med ett helt tomt schema, slutade med att jag hade 5 kunder. Sånt är skitkul. Och telefonen har ringt som en galning idag så jag har bokningar hela veckan! Inte fulla dagar, men lite varje dag. Roligt roligt :) Nu ska jag titta på det senaste avsnittet av true blood, en av mina favoritserier, sen blir det väl sängen. Somnade inte förrän halv 2 inatt, kunde inte andas genom näsan för att jag är förkyld och då kan jag inte sova heller. Blä. Men nu har jag laddat upp med nässpray så ska nog kunna somna om inatt! ;)

Later!

Lugna dagar..

2011-09-05 | Klockan 13:19:42

Nej det börjar bli tröttsamt detta, att ha 2 kunder på en dag. När jag jobbade på Hair City så tyckte jag det var suuperskönt om man hade en timmes paus nån gång ibland, bara för att det var så mycket att göra annars. Men nu sitter jag kanske 3-4 timmar om dagen, och städa kan jag inte gör heller, det tar typ en timme så är man klar. I Gävle fanns det ALLTID något att göra! Snacka skit med jobbkompisarna, torka hyllor, fylla på hyllor, diska, tvätta och vika handdukar, göra rent kammar och borstar mm. Här är det så litet och så lite grejer så man blir liksom lite rastlös. ;)

Nu är jag hemma på lunch, skönt att komma hem en stund, dagarna blir lite kortare då. Tänkte ta med datorn också så har jag något att göra när det är tomt på folk, hehe.


Hittade en skiva med Billy Talent igårkväll när jag och syrran städade, så vi dunkade den med högsta volym resten av kvällen. Så jäävla bra! Hur kan jag ha glömt bort Billy Talent?

Städa är roligt ibland

2011-09-04 | Klockan 22:47:03
Idag har jag och fille städat rummet, såå fint och rent blev det. Och det var roligt nu också, flera veckor sedan vi städade sist så man kan ju säga att det behövdes. Haha.

Så nu ligger jag i min nybäddade säng, i mitt nystädade rum och är nydushad och har previs målat naglarna. Fräscht!

Imorn blir upp och jobba igen. Har en väldigt lugn vecka hittills, tråkigt. Kom alla och fixade håret i augusti? Jaja, hoppas det blir mer längre fram. Nu ska jag kolla på ett avsnitt Beverly Hills, har just börjat kolla på den från början! Grymt bra :) Godnatt!


Jag och anneli som jag längtar efter som saaaaatan...
Men snart kommer hon hem! :)
RSS 2.0